ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ MSETT HELLAS

1210

Το Κέντρο Βιωματικής Μάθησης και Εκπαίδευσης «Active Babies & kids», της MSETT HELLAS*, που βρίσκεται στην περιοχή Ζωγράφου Αττικής, προκηρύσσει τέσσερις (4) θέσεις για προπτυχιακούς ή/και μεταπτυχιακούς φοιτητές, για μη-αμειβόμενη πρακτική άσκηση και ανάληψη βοηθητικών εκπαιδευτικών καθηκόντων (internship) για το τρίμηνο 15/2/2019 –15/5/2019. Η πρακτική άσκηση αφορά αρμοδιότητες της γραμματείας του κέντρου, για το χρονικό διάστημα της πρακτικής τους άσκησης, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα εξέλιξης και εμπλοκής σε μετέπειτα στάδιο στην εκπαιδευτική διαδικασία. Οι αρμοδιότητές τους συνίσταται στα εξής:

  1. Διαχείριση εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων
  2. διαχείριση και οργάνωση αλληλογραφίας
  3. γενική εποπτεία του χώρου
  4. ενημέρωση γονέων και υποψήφιων πελατών για το είδος των δραστηριοτήτων
  5. το πρόγραμμα και το κόστος αυτών
  6. συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη διοίκηση για την άρτια λειτουργία του χώρου και την εκπόνηση των δραστηριοτήτων

Απαραίτητα προσόντα: Καλό επίπεδο χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδικτυακών εφαρμογών, ευγενική και ευχάριστη προσωπικότητα, όρεξη για δουλειά και εξέλιξη, επαγγελματισμός, σοβαρότητα, υπευθυνότητα. Η πρακτική άσκηση θα λαμβάνει χώρα πρωινές ή/και απογευματινές ώρες κατόπιν συνεννόησης. Μετά το πέρας της τρίμηνης περιόδου πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό (CV) ηλεκτρονικά στο info@activebabies.gr ή στο info@msetthellas.com το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 8/2/2019.

 

MSETT Hellas είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 2013, με κύριο αντικείμενο τις Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες που βασίζονται στη μεθοδολογία της Βιωματικής Εκπαίδευσης σε συνδυασμό με σύνθετα περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας. Η χρήση από την MSETT Hellas και η συμμετοχή της στην ανάπτυξη εργαλείων τεχνολογίας αιχμής συμβάλλει στην δυνατότητα  να παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εισαγωγή τους σε όλα τα επίπεδα της σύγχρονης ζωής.