ΤΟ ΠΡΩΤΟ FORUM ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙ

1538

Το 1ο Forum Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, υπο την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Η καινοτόμος πλατφόρμα Innjobs.net, η μοναδική εξειδικευμένη πλατφόρμα σύζευξης εργοδοτών και εργαζομένων στον ξενοδοχειακό κλάδο, διοργανώνει το 1ο FORUM ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, υπο την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, (έναρξη 09.45), στο WYNDHAM GRAND ATHENS και περιλαμβάνει:

  • στο πρώτο μέρος (09.45 – 14.00), ομιλίες-εισηγήσεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ξενοδοχειακού κλάδου, με 2 συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, και
  • στο δεύτερο μέρος του Forum, διοργανώνονται συναντήσεις εργοδοτών-εργαζομένων, όπου οι κορυφαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και όμιλοι, θα εκπροσωπηθούν από τα τμήματα HR.

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, συμμετέχει ενεργά στη διεξαγωγή του Forum. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Καθηγητής Άγγελος Κότιος, ενώ παράλληλα ο Καθηγητής Αθανάσιος Κουρεμένος, Πρόεδρος του Τμήματος ΟΔΕ και Διευθυντής του  MBA in Tourism, θα συντονίσει τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του πάνελ με τίτλο «Η σημασία του Ανθρωπίνου Δυναμικού και η εξέλιξή του στον ξενοδοχειακό κλάδο». Το δεύτερο πάνελ, συντονίζει η Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάσκουσα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ Τουρισμού, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Συνιδρυτής Opentourism. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, στην Πρόσκληση και στο Πρόγραμμα της εκδήλωσης που ακολουθεί.

Εκ του γραφείου Πρυτάνεως

 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_INNJOBS-FORUM

Πρόσκληση_INNJOBS-FORUM