ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ZEUS INTERNATIONAL

1832

Η εταιρεία Zeus International δραστηριοποιείται στο χώρο του Τουρισμού παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Έχοντας στο ενεργητικό της μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικό-οικονομική ανάπτυξη έργων, εδραιώνεται σταδιακά ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων.

Η εταιρεία παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής ανάπτυξης και αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων ξενοδοχειακών μονάδων, επιτυγχάνει συνεχώς τους στόχους της, ικανοποιώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές σε πάνω από 15 ξενοδοχεία στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ιταλία).

H καταξιωμένη ομάδα της Zeus International σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένο πλάνο ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων σε αρμονική συνεργασία με βασικό της εταίρο το διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο «Wyndham Hotel Group» στην περιοχή των Βαλκανίων.

Φιλοσοφία και συνεχής επιδίωξη της εταιρείας μας αποτελεί η προσφορά ολοκληρωμένων τουριστικών προϊόντων και η μοναδική ικανοποίηση των επισκεπτών μας.

Η εταιρεία μας αναζητά πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών)προκειμένου να διεξάγει 6 μήνη αμειβόμενη Πρακτική άσκηση στην Οικονομική Διεύθυνση της εταιρείας μας.

Απαραίτητα  Προσόντα:

  • Απόφοιτοι ΑΕΙ Οικονομικών Επιστημών
  • Άριστη γνώση Η/Υ (ECDL)
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (γραπτώς και προφορικώς λόγος)
  • Ωριμότητα σκέψης, ικανότητες στην οργάνωση, επιθυμία για γνώση και εξέλιξη.

Αποστολή βιογραφικών στο exeassistant@zeusintl.com