CALL FOR ENTRY: 5TH BLUEGROWTH COMPETITION

663

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι σε εξέλιξη η κατάθεση προτάσεων για τον 5ο Διαγωνισμό Bluegrowth. 

Ο διαγωνισμός καινοτομίας και το πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων που αφορά την θαλάσσια οικονομία & βιώσιμη επιχειρηματικότητα, «BlueGrowth», στηρίζεται από τον Δήμο Πειραιά και υλοποιείται από την Aephoria.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του 4ου διαγωνισμού και την παρουσίαση των καινοτόμων ιδεών στα Ποσειδώνια έχει ανοίξει ο 5ος κύκλος και οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να καταθέσει τη πρόταση του εδώ: http://www.bluegrowth.gr/register/

Ο μέγας χορηγός του διαγωνισμού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ο Όμιλος Μαυρογένη. Όπως και στην περσινή διοργάνωση ο Όμιλος Μαυρογένη μας τιμά με την παρουσία του και την πίστη στο έργο μας και τα βιώσιμα μετρήσιμα αποτελέσματα που παράγει.

Όμιλος Μαυρογένη ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και σήμερα διαθέτει γραφεία στην Ελλάδα, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ δραστηριοποιείται ακόμη στην Τουρκία και άλλες χώρες του εξωτερικού. Αποτελείται από τις εταιρείες Nippon-Δ.Μαυρογένης, τις Μ&T Ελλάδος, Τουρκίας και Κύπρου και την Aldema Cyprus.

Ο Όμιλος Μαυρογένη είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κλιματιστικών GREE, που αποτελούν παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά του κλιματισμού, εξουσιοδοτημένος διανομέας των κλιματιστικών MITSUBISHI ELECTRIC και αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κλιματιστικών ΑUX και SKYWORTH.
Επίσης, είναι κάτοχος του brand fluo, το οποίο περιλαμβάνει smartphonestabletsmobile accessories και κλιματιστικά, και το οποίο αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. 

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του, δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας για άτομα με πάθος, αγάπη και όραμα για την τεχνολογία. Στόχος του ομίλου είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και καινοτόμα, εξασφαλίζοντας παράλληλα προσιτές λύσεις στην καθημερινότητα των καταναλωτών.