Λίγα λόγια για την δράση της ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ:

Η ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που φιλοξενεί σε παραχωρημένα διαμερίσματα οικογένειες προσφύγων. Αποστολή μας είναι η συνεχής και ανιδιοτελής αρωγή, η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και η προσφορά προς κάθε άνθρωπο, Έλληνα ή αλλοδαπό, που βρίσκεται σε ανάγκη, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, εθνικότητας, φυλής, γλώσσας ή ηλικίας, προσπαθώντας να του καλύψει υλικές, ψυχολογικές  και πνευματικές ανάγκες. Τέλος, στα πλαίσια ένταξης οργανώνουμε διάφορες θεματικές δραστηριότητες για αυτό και αναζητάμε εθελοντές ώστε να προσφέρουν τις γνώσεις τους με κάθε δυνατό μέσο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ωράριο απασχόλησης:

Όλο το χρόνο. Ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο, 1-2 ώρες/μέρα, 1-3 μέρες/εβδομάδα, καθημερινές 10:00 -17:00 , Ελάχιστη συμμετοχή 4 μέρες/μήνα.

TITΛΟΣ:

Η ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Περιγραφή θέσης:

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Ο ΚΑΘΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΘΕΑΤΡΟ, ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Κ.Α.

Ψάχνουμε για Εκπαιδευτικούς, Γυμναστές, Χορευτές, Μουσικούς, Θεατρολόγους, Φοιτητές κ.α.

Παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής εθελοντικής εργασίας.

Μόνη υποχρέωση των εθελοντών, να συμπληρώνουν τις παρουσίες των συμμετεχόντων.


Πληροφορίες και επικοινωνία: ΜΑΡΙΑ ΡΟΖΑ ΔΕΛΑΣΟΥΔΑ  2105249564 caritasref@caritasathens.gr