Διάλεξη ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ‘Problems in Video streaming for drones’

Διαγωνισμός με χρηματικό έπαθλο για video streaming

Συνάντηση ερευνητικής ομάδας ΙΚΑΡΟΣ

9/3/2018 16:00-18:00, Αίθουσα H6, ημιόροφος κτιρίου Βιολογικού

Στα πλαίσια του κύκλου διαλέξεων “ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ”, που οργανώνεται από το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Πληροφοριών του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ και την ερευνητική ομάδα ΙΚΑΡΟΣ, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 4-6 μ.μ. οι παρακάτω δραστηριότητες:

  • Παρουσιάση Διαγωνισμού με χρηματικό έπαθλο 500-1000 Ευρώ για video streaming. (Πληροφορίες: http://icarus.csd.auth.gr/news,
    Π. Καπλάνογλου  pikaplanoglou@aiia.csd.auth.gr).
    Συνάντηση των μελών της ομάδας ΙΚΑΡΟΣ: 4-5 μμ.
  • Διάλεξη ‘Problems in Video streaming for drones’. Εισηγητρια: Π. Νούση  5-6 μμ

Η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ (http://icarus.csd.auth.gr/) δραστηριοποιείται σε συναργασία με τους ερευνητές του έργου “MULTIDRONE” (https://multidrone.eu/) σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης για τεχνολογίες drones, drone imaging, τεχνητής όρασης, μηχανικής μάθησης/βαθειών νευρωνικών δικτύων, ρομποτικής και επεξεργασίας εικόνας/βίντεο/σήματος.

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, ίδια μέρα και ώρα στην Αίθουσα Διδασκαλίας H6 (πρώην Αίθουσα Β) του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ (ημιόροφος κτιρίου Βιολογικού).

Προσκαλούνται ενδιαφερόμενα νέα μέλη (κυρίως φοιτητές ή απόφοιτοι ΣΘΕ, Πολυτεχνικής Σχολής ή ΤΕΙ ή άτομα με ενδιαφέρον για τεχνολογίες drones) να συμμετάσχουν, στέλνοντας ταυτόχρονα email με σύντομο βιογραφικό στο pitas@aiia.csd.auth.gr ή/και στο contact us στην σελίδα του Ίκαρου http://icarus.csd.auth.gr/.