Το Μεταμορφώνοντας τον Κόσμο
είναι μια εορταστική εκδήλωση αγάπης, συνεισφοράς ιδεών και εργαλείων που απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρηματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Δίνει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να αποκτήσει δεξιότητες και να εμπνευστεί μέσα από δράσεις απλών ανθρώπων που πέτυχαν την υπέρβαση και έχουν τεράστιο θετικό αντίκτυπο σε πλήθος ομάδων.


Ο Στόχος!

Επιδίωξη αυτής της εκδήλωσης είναι η επικοινωνία, η αλληλεπίδραση και η συζήτηση των ανθρώπων που κατάφεραν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να πραγματωθούν οι ιδέες τους και του κοινού που θα παρίσταται, μέσα από μια έκθεση της μεθοδολογίας και εφαρμογών, συνδέοντας την προσωπική ανάπτυξη και ευημερία με τις αρχές της προσφοράς και του εθελοντισμού.


Γίνε Πρωταθλητής

Η ειδοποιός διαφορά αυτής της εκδήλωσης έγκειται, αφενός στο ότι πρωταγωνιστούν απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ως ομιλητές μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες υπέρβασης για να δημιουργήσουν δράσεις που μεταμορφώνουν την κοινωνία μας, αφετέρου ο σχεδιασμός της εκδήλωσης είναι τέτοιος, ώστε να κινητοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας προς μια νοοτροπία συνεισφοράς καθώς η είσοδος στον χώρο θα επιτρέπεται μέσω δωρεάς φιάλων αίματος και προσφοράς υλικών αγαθών που θα διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.


Πρόγραμμα

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται παρουσιάσεις δράσεων που καλύπτουν μεγάλο εύρος κοινωνικών θεμάτων σε συνεργασία με πληθώρα εκπαιδευτικών, ερευνητικών, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, ενώ στο τέλος ακολουθεί εορταστικό ρεβεγιόν για τα 500 ενεργά μέλη της δεκαετούς δράσης μας.


Πότε;

17/03/2018

από τις 8:00μμ – 11:00μμ

(Προσέλευση κοινού στις 7:30μμ)


Που;

Θέατρο Κνωσσός (Κνωσσού 11, Αθήνα)

(για περισσότερες πληροφορίες)

http://metamorfonontastonkosmo.gr


metamorfonontas