ReGeneration Academy:

Εξειδικευμένη εκπαίδευση και πιστοποίηση σε

Digital Marketing και Data Science & Data Engineering

Υποβολή αιτήσεων από 29 Ιανουαρίου έως και 9 Φεβρουαρίου

 

Είναι το Digital Marketing η δουλειά των ονείρων σου;

Θες να ξεκινήσεις καριέρα στον συναρπαστικό κόσμο του Data Science;

Το ReGeneration Academy σου δίνει την ευκαιρία, με περισσότερες από 100 ώρες εκπαίδευσης και πιστοποίηση σε έναν από τους παραπάνω τομείς με τη μεγαλύτερη ζήτηση, προσφέροντάς σου το «εισιτήριο» για να διεκδικήσεις αμειβόμενη απασχόληση στον κόσμο των επιχειρήσεων!

Πώς; Μέσα από τους δύο στοχευμένους κύκλους:

  1. Digital Marketing Young Practitioners powered by Excelixi που απευθύνεται σε νέους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο δυναμικό χώρο του digital marketing και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο course που συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση με workshops & case studies. Περιλαμβάνει 100 ώρες εξειδίκευσης σε τεχνικές, εργαλεία και στρατηγικές που οδηγούν στο χτίσιμο μιας επιτυχημένης digital επικοινωνίας και ολοκληρώνεται με ένα 2ήμερο digicamp όπου οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν  να δημιουργήσουν  digital στρατηγική σε πραγματικά cases μεγάλων εταιρειών.
  2. ReGeneration Academy of Data Science & Data Engineering powered bCode.Hub που είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης βασικών αρχών data engineering, data science και business intelligence. Το σεμινάριο αποτελείται συνολικά από 120 ώρες και συνδέει με μοναδικό τρόπο τη θεωρία με την πράξη. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εκτενή hands-on εμπειρία, εργαζόμενοι πάνω σε ασκήσεις και πραγματικά case studies με σκοπό να ξεκλειδώσουν νέες τεχνικές και εργαλεία χρήσης δεδομένων, ανταποκρινόμενοι σε κάθε επείγουσα ανάγκη και την έντονη ζήτηση  για Data related Specialists.

Μπες στο ReGeneration Academy, διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες, δες αν πληροίς τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και κάνε την αίτησή σου σε έναν από τους δύο κύκλους μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου.

Για απορίες και διευκρινίσεις,  επικοινωνήστε με την ομάδα του ReGeneration Academy στο info@regeneration.gr.