Η Vodafone μέσω του προγράμματος «Discover Vodafone», για άλλη μια χρονιά προσφέρει σε απόφοιτους Πανεπιστημιακών Σχολών με Μεταπτυχιακό Τίτλο ή πτυχιούχους Πολυτεχνικών Σχολών τη δυνατότητα για ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι εργασιακής εμπειρίας διάρκειας 24 μηνών, με σταθμούς διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν δεξιότητες και αποκτούν εμπειρία εργαζόμενοι σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως Marketing, Τεχνολογίας, Οικονομικών, Πωλήσεων κ.α.  Mε την ολοκλήρωση του προγράμματος, όσοι Discoverers το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν και σε Vodafone του Ομίλου εκτός Ελλάδας, μέσω του Προγράμματος Columbus. Στόχος του Discover είναι να επενδύσει στα νέα ταλέντα, να τους προσφέρει ερεθίσματα και διεθνείς εμπειρίες ώστε να αποτελέσουν τους μελλοντικούς Leaders της Vodafone.

Για να κάνεις την αίτησή σου: www.vodafone.gr/discover

Μάθε περισσότερα για το Πρόγραμμα: https://www.youtube.com/watch?v=RfP1dVgoyWc

Οι Αξιολογήσεις (Assessment Centers) και Συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Χαλάνδρι τον Σεπτέμβρη, 2017. Θα σταλεί πρόσκληση συμμετοχής σε όσους περάσουν την Αρχική Αξιολόγηση.