Το ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής) ζητά εκπαιδευόμενη/νο (μερικής απασχόλησης) για τo τμήμα εκδηλώσεων.

 Ημερομηνία έναρξης: 1 Νοεμβρίου 2012

Στο πλαίσιο του προγράμματος πρακτικής άσκησης, το ΕΛΙΑΜΕΠ θέλει να συμπεριλάβει στο τμήμα εκδηλώσεων μια/ένα εκπαιδευόμενη/ο μερικής απασχόλησης.

Σε συνεργασία με τους συντονιστές των επιμέρους εκδηλώσεων, οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα ασχοληθούν με οργανωτικά θέματα και με θέματα επικοινωνίας που αφορούν στην υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών. Θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους ερευνητές και πανεπιστημιακούς που θα είναι επιστημονικοί υπεύθυνοι για τα συνέδρια ,τις ομάδες εργασίας και τα σεμινάρια αυτά και θα εμπλακούν σε όλα τα στάδια προετοιμασίας αυτών, από το πώς διαμορφώνεται ένα πρόγραμμα, την έκδοση των συμπερασμάτων καθώς και την επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθείται σε κάθε περίπτωση. Παρέχεται συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη, βεβαίωση πρακτικής άσκησης, συστατική επιστολή  καθώς και η δυνατότητα παρακολούθησης των εκδηλώσεων.

Απαιτούμενα προσόντα

  • Άπταιστα ελληνικά και αγγλικά (γραπτά και προφορικά)
  • Γνώση χρήσης υπολογιστή, διαδικτύου και πολύ καλή γνώση Microsoft Word και Excel.
  • Προηγούμενη εμπειρία σε διοργάνωση εκδηλώσεων είναι επιθυμητή

Καθήκοντα

  • Επικοινωνία με τους συμμετέχοντες και ομιλητές των σεμιναρίων, συνεργασία μαζί τους και παροχή συμβουλών και βοήθειας για την προετοιμασία της συμμετοχής τους (πληροφορίες σχετικά με τις παρεμβάσεις τους στο πρόγραμμα του συνεδρίου, μετακίνηση από και προς τον τόπο διοργάνωσης του Σεμιναρίου, διαμονή, κλπ)
  • Αποστολή προσκλήσεων προς τους συμμετέχοντες
  • Αποστολή δελτίου τύπου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 10 Οκτωβρίου 2012.

Παρακαλείστε να υποβάλετε το βιογραφικό σας και μια σύντομη επιστολή που εξηγεί γιατί ενδιαφέρεστε για τη θέση αυτή.
Oι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά υπόψη Νίνας Παπαϊωάννου, στη διεύθυνση nina@eliamep.gr 

Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ)

Hellenic Foundation for European & Foreign Policy (ELIAMEP)

Β.Σοφίας 49, Αθήνα 10676 – 49, Vas. Sofias, 10676 Athens, Greece

Tel. +30 210 7257 110, Fax +30 210 7257 114, E-mail eliamep@eliamep.gr

πηγή: http://www.eliamep.gr/announcements/job-positions/%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2/