#ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ 2017
Αρχική Συμβουλευτική

Συμβουλευτική

To Γραφείο Διασύνδεσης παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής (ομαδική και ατομική) σε φοιτητές/ αποφοίτους, σε θέματα επιλογής μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, αναζήτησης εργασίας, ανάπτυξης δεξιοτήτων και διαχείρισης σταδιοδρομίας.

Η Ατομική Συμβουλευτική παρέχεται μέσω προσωπικών συναντήσεων, κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό του Γραφείου Διασύνδεσης (τηλ. Επικοινωνίας 210 414 2562).

Προετοιμασία για τεστ επιλογής προσωπικού

Στο Γραφείο Διασύνδεσης μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για την πραγματοποίηση μιας σειράς από τεστ, μεταξύ των οποίων και τεστ Γλωσσικής και Αριθμητικής επάρκειας.

Αν όμως θέλετε να εξασκηθείτε και μόνοι σας, στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που παρέχουν σχετική δυνατότητα (είτε δωρεάν είτε επι πληρωμή). Μερικές από τις δωρεάν ιστοσελίδες* εξάσκησης παρατίθενται στη συνέχεια:

*Οι παραπάνω ιστοσελίδες αναφέρονται αποκλειστικά για ενημέρωση των ενδιαφερομένων, ελέγχονται και ανανεώνονται περιοδικά. Το Γραφείο Διασύνδεσης δεν έχει ουδεμία περαιτέρω σχέση με τις ιστοσελίδες αυτές. Σε περίπτωση που κάποιος εκ των χρηστών διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα στα στοιχεία επικοινωνίας του Γραφείου Διασύνδεσης.

Εύρεση Εργασίας στην Ελλάδα

Επιλογή Ανθρώπινου Δυναμικού
 • ADECCO www.adecco.gr Η Adecco αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παροχή υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Στο δικτυακό της τόπο μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας και να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας.
 • MAN POWER TEAM GR www.manpowerteam.gr
  Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παροχή υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Στο δικτυακό της τόπο μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας και να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας.
 • RANDSTAD HELLAS www.randstad.gr
  Εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Στο δικτυακό της τόπο μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας και να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας.
 • Personnel Management Services (PMS) www.pms.gr
 • H εταιρεία ασχολείται από το 1989 με την αναζήτηση & επιλογή στελεχών, την συμβουλευτική σε θέματα καριέρας, την εκπαίδευση & ανάπτυξη προσωπικού, κλπ.
 • HRNet CONSULTING www.humanresources.gr
  Πληροφορίες για θέσεις εργασίας, παροχή υπηρεσιών επιλογής και αξιολόγησης προσωπικού, χρήσιμες συμβουλές σταδιοδρομίας.
 • IN GROUP A.E. HR SOLUTIONS www.ingroup.gr
  Πληροφορίες για θέσεις εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης, παροχή υπηρεσιών επιλογής και αξιολόγησης προσωπικού, συμβουλές σταδιοδρομίας. Εταιρεία η οποία παρέχει υπηρεσίες αξιολόγησης προσωπικού, και υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού
 • HR QUEST – ALEXANDER HUGHES GREECE www.hrquest.gr
  Ευκαιρίες εργασίας, δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού σημειώματος.
 • DRM STYLIANOU SA www.drm.gr
  Ανακοινώσεις θέσεων εργασίας στη ίδια την εταιρεία ή θέσεις για λογαριασμό πελατών της DRM. Δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού.
 • CONTAX A.Ewww.contax.gr
  Εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ασχολείται με την κάλυψη θέσεων πελατών της εταιρείας.
 • CORNERSTONE ATHENS www.cornerstone.gr
  Εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ασχολείται με την κάλυψη θέσεων πελατών της εταιρείας.
 • CRÈME DE LA CRÈME HELLAS www.cremedelacreme.gr
  Εταιρεία που αναλαμβάνει για λογαριασμό εταιρειών στην Ελληνική Αγορά την στελέχωση των οργανισμών τους τόσο σε Μόνιμη όσο και σε Προσωρινή βάση. Ανακοινώσεις θέσεων εργασίας, Δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού.
 • STEDIMA BUSINESS CONSULTANTS www.stedima.gr
  Εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ανακοινώσεις θέσεων εργασίας, Δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού.
 • ATLAS CONSULTING (Θεσσαλονίκη)www.atlasconsulting.gr/Οι υπηρεσίες που παρέχει η ATLAS Consulting Co  καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών με έμφαση στους τομείς της Φορολογικής Κάλυψης, της Λογιστικής, της Αξιοποίησης Ευκαιριών Χρηματοδότησης και Διαχείρισης Επενδυτικών Έργων, του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, της Οργάνωσης Επιχειρήσεων, καθώς και της Εύρεσης και Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού
 • ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (Θεσσαλονίκη) www.anadeixi.gr
 • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, Συμβουλευτική καριέρας, δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού.
 • ADVANTAGE CONSULTING (Θεσσαλονίκη) www.adv-ms.gr
  Παροχή λύσεων στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, Ανακοινώσεις θέσεων εργασίας, Δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού.
 • ALPHA PLAN (Θεσσαλονίκη) www.aplan.gr
  Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ανακοίνωση θέσεων εργασίας, δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού.
 • TREK (Θεσσαλονίκη) www.trek.gr
  Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ανακοίνωση θέσεων εργασίας, δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού.
 • ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ (Ηράκλειο Κρήτης) www.organosis.gr
  Συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανακοίνωση θέσεων εργασίας, δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού.

Δικτυακοί τόποι σχετικά με την Εύρεση Εργασίας στην Ελλάδα

Δικτυακοί τόποι με δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικών

JUSTJOBS – www.justjobs.gr , Δικτυακός τόπος υπό την εποπτεία της K.P.M.G. με ανακοινώσεις θέσεων εργασίας σε μεγάλες επιχειρήσεις,  καταχώρηση βιογραφικών, δίνει επίσης  τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ανταπόκριση διαφόρων εταιρειών στο βιογραφικό σας

KARIERA – www.kariera.gr , Δικτυακός τόπος καταχώρησης βιογραφικού με συνεργασία με 7.000 εταιρίες. Επίσης πληροφορίες για διοργάνωση αμειβομένων σεμιναρίων, ειδικές εκδηλώσεις, προφίλ επιχειρήσεων, δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ανταπόκριση διαφόρων εταιρειών στο βιογραφικό σας

SKYWALKER – http://www.skywalker.gr , Δικτυακός τόπος καταχώρησης βιογραφικού, ανακοινώσεις θέσεων στον ιδιωτικό αλλά και το δημόσιο τομέα . Επίσης πληροφορίες για διοργάνωση αμειβομένων σεμιναρίων, ειδικές εκδηλώσεις, προφίλ επιχειρήσεων, δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ανταπόκριση διαφόρων εταιρειών στο βιογραφικό σας και χρήσιμες συνδέσεις.

INJOBS – www.InJobs.com, Δικτυακός τόπος ανακοίνωσης θέσεων εργασίας,  καταχώρησης βιογραφικών, δίνει τη δυνατότητα να μεταφράσετε αυτόματα το βιογραφικό σας σε 6 γλώσσες

Careerjet.gr – www.careerjet.gr , Η Careerjet.gr είναι μία μηχανή αναζήτησης εργασίας για την Ελλάδαη οποία προσφέρει μια επιλογή από θέσεις εργασίας που προσέρχονται από διαφορές ιστοσελίδες.

      APASXOLISIwww.apasxolisi.gr , Δικτυακός τόπος καταχώρησης βιογραφικών.

      THELO – www.thelo.gr/jobs.asp , Δικτυακός τόπος ανακοινώσεων Επαγγελματικών Συλλόγων,
Πανεπιστημίων,Ινστιτούτων καθώς και θέσεων εργασίας.

JOBMARKET – www.jobmarket.gr ,  Δικτυακός τόπος ανακοίνωσης θέσεων εργασίας,  καταχώρησης βιογραφικών,  με πληροφορίες για ψυχολογικά τεστ, ειδήσεις και χρήσιμες συνδέσεις.

SUMMERJOB – www.summerjob.idx.gr ,  στον χώρο αυτό θα βρείτε καταχωρημένες τις Ελληνικές επιχειρήσεις που ζητούν εποχιακό προσωπικό.

JOBSEEKER – www.jobseeker.gr , Δικτυακός τόπος καταχώρησης βιογραφικών, ανακοίνωση θέσεων εργασίας.

CV Experts – http://www.cvexperts.gr/index.php/el/jobsearch, Εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, μηχανή αναζήτησης θέσεων εργασίας

Εφημερίδα Έθνος/ Εργασία – www.ethnos.gr/ergasia/ergasia.htmΜικρές και μεγάλες αγγελίες για θέσεις εργασίας.

Εφημερίδα Τα Νέα– Μικρές Αγγελίες – http://ta-nea.dolnet.gr/ma/ma.htm, Μικρές και μεγάλες αγγελίες για θέσεις εργασίας.

Εφημερίδα Ναυτεμπορική – Career on line – http://www.naftemporiki.gr/careeronline, Αγγελίες Εργασίας από διάφορους κλάδους με έμφαση στη Ναυτιλία

www.neuvoo.gr, To Neuvoo είναι μια μηχανή αναζήτησης θέσεων εργασίας που κατανέμει ευκαιρίες απασχόλησης απευθείας και δωρεάν από εταιρίες, γραφεία εύρεσης εργασίας και καριέρας και αλλά site αγγελιών. Συλλέγουμε και συγκεντρώνουμε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας από κάθε γωνία του κόσμου, όποτε είμαστε κάτι σαν το Google για θέσεις εργασίας.

Δικτυακοί τόποι σχετικοί με την Εργασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

 • Δίκτυο Eures –  http://ec.europa.eu Kενές θέσεις εργασίας σε 31 ευρωπαϊκές χώρες, βιογραφικά σημειώματα ενδιαφερόμενων υποψηφίων, ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη ζωή και   την εργασία στο εξωτερικό και πολλές άλλες πληροφορίες σας παρέχονται μέσω του δικτύου EURES.
 • iagora – http://www.iagora.com/iwork/index.html Θέσεις σε εισαγωγικό επίπεδο, Πρακτικές Ασκήσεις στην Ευρώπη και αλλού, ανάλογα την τοποθεσία, τον οικονομικό κλάδο και τη λειτουργία.
 • Eurograduatehttp://www.eurograduate.com Πληροφορίες για θέσεις εργασίας σε όλη την Ευρώπη, συμβουλές για την αναζήτηση και τις συνθήκες εργασίας στο εξωτερικό, ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για την ιδανική καριέρα και τις μεταπτυχιακές σπουδές.
 • Eurojobshttp://www.eurojobs.com/ Δημοσίευση θέσεων σε Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις, δυνατότητα καταχώρησης Βιογραφικού, χρήσιμες πληροφορίες για την απασχόληση στην Ευρώπη.
 • European Personnel Selection Office – http://europa.eu.int/epso/index_en.htm Δωρεάν και αξιόπιστη πληροφόρηση σχετικά με την δυνατότητα απασχόλησης σε όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Europe’s Career Market on the Internet – http://www.jobpilot.com/ Δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού, Πληροφορίες για Επιχειρήσεις, αναγγελίες θέσεων εργασίας στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
 • Hobsons Careers in Europe – http://www.europe.hobsons.com/ Δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού, Πληροφορίες για Επιχειρήσεις, αναγγελίες θέσεων εργασίας στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, πληροφορίες για τη διαβίωση και τις συνθήκες εργασίας στο εξωτερικό.
 • STEPSTONEhttp://www.stepstone.com Πληροφορίες και αναγγελίες θέσεων εργασίας στην Ευρώπη, υπηρεσίες επιλογής ανθρώπινου δυναμικού προς επιχειρήσεις.
 • The Researcher’s Mobility Portal – http://europa.eu.int/eracareers/index_en.cfm  Πληροφορίες για υποτροφίες, θέσεις εργασίας, δυνατότητες κινητικότητας, πολιτικές έρευνας και  χρήσιμες  συνδέσεις για όσους  ενδιαφέρονται για την έρευνα σε όλη την Ευρώπη

Δικτυακοί τόποι σχετικοί με την Εργασία στην Μεγάλη Βρετανία:

 • Graduate Careers in the UK – http://www.europe.hobsons.com/ Πληροφορίες για θέσεις εργασίας, πρακτική άσκηση και για την διαβίωση και την εργασία σε ευρωπαϊκές χώρες.
 • GTI Group – http://www.gti.co.uk/ Δικτυακός τόπος της εκδοτικής εταιρείας GTI με πληροφορίες για εργασία σε χώρες της βρετανικής κοινοπολιτείας και αλλού.
 • The Recruitment and Development Team  – http://www.recruitmentanddevelopment.co.uk  Εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ανθρωπίνου δυναμικού, δυνατότητα καταχώρησης και προώθησης του βιογραφικού σας σημειώματος.
 • http://www.jobs.ac.uk/ Δικτυακός τόπος σχετικός θέσεις εργασίας στην έρευνα, την επιστήμη και γενικά  τον ακαδημαϊκό χώρο στην Μεγάλη Βρετανία.
 • http://doctorjob.com/ Δικτυακός τόπος εξειδικευμένος στον Χρηματοπιστωτικό τομέα της Μεγάλης Βρετανίας. Δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού, αναζήτησης πλήρους ή μερικής απασχόλησης.
 • The CV Poster – http://www.cvposter.com/ Δικτυακός τόπος καταχώρησης βιογραφικού σημειώματος και παροχής υπηρεσιών επιλογής ανθρωπίνου δυναμικού σε βρετανικές εταιρείες.

Δικτυακοί τόποι σχετικοί με την Εργασία στην Γαλλία:


Δικτυακοί τόποι σχετικοί με την Εργασία στη Γερμανία:

Δικτυακοί τόποι σχετικοί με την Εργασία στο εξωτερικό γενικά

Latest News

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: JUNIOR SALES ADVISOR – STOP SA

EGG SPEED MATCHING

Follow us

1,452ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
43ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής