#ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ 2017
Αρχική Επιχειρηματικότητα Γενικά

Επιχειρηματικότητα Γενικά

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς μέσα στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης & Αρχικής Επαγγελματικής Αποκατάστασης) του Γ΄ΚΠΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιούργησε την Υπηρεσία Επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που συμβάλλει στην υποστήριξη φοιτητών/αποφοίτων, οι οποίοι επιθυμούν να διερευνήσουν την δυνατότητα αυτοαπασχόλησης.

Η φιλοσοφία της Υπηρεσίας Επιχειρηματικότητας είναι να παρέχει ολοκληρωμένη και υπεύθυνη βοήθεια σε νέους και νέες προκειμένου να κερδίσουν το στοίχημα με τη φαντασία τους στον επιχειρηματικό στίβο. Αποσκοπεί στην υποστήριξη και στην καθοδήγηση των ενδιαφερόμενων νέων για την δημιουργία της δικής τους επιχείρησης.

Η Υπηρεσία Επιχειρηματικότητας απευθύνεται σε φιλόδοξους νέους, φοιτητές ή απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πειραιώς, που επιθυμούν να αναλάβουν ατομική πρωτοβουλία και καινοτομική δράση και είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν με τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης.

Η Υπηρεσία Επιχειρηματικότητας για να ενημερώσει και υποστηρίξει τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες :

Latest News

AREA MANAGER ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚH – LIDL

PRESALES ENGINEER / SOLUTION ARCHITECT – PYLONES HELLAS SA

ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 5Ο THESSALONIKI DEMO DAY ΤΟΥ OK!THESS

FINANCIAL ASSISTANT – ISD

CYBERSECURITY RESEARCH ASSOCIATE AT UBITECH 

Follow us

1,452ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
47ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής