ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς σε συνεργασία με το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών διοργανώνει Ημέρες Καριέρας διαδικτυακά για τους τελειόφοιτους φοιτητές και απόφοιτους του Τμήματος στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2021. Η εκδήλωση θα υποστηριχθεί μέσω ειδικής πλατφόρμας. Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης δράση είναι: Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 10πμ. Ομιλίες από θεσμικούς φορείς του Τουρισμού με θέμα “Επαγγελματική σταδιοδρομία και Τουρισμός στη μετά Covid-19 περίοδο” 11πμ - 5μμ Συνεντεύξεις Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 10πμ - 5μμ Συνεντεύξεις Η παρούσα εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών με την αγορά εργασίας, καθιστώντας έτσι πιο αποτελεσματική την ένταξή τους σ΄ αυτήν.
Από: 2021-12-08
Εώς: 2021-12-09
Τοποθεσία: Καραολή και Δημητρίου 80, Πειραιάς 185 34


εταιρειες που συμμετεχουν στην εκδηλωση στις 2021-12-08εταιρειες που συμμετεχουν στην εκδηλωση στις 2021-12-09

Οδηγιες εγγραφης για την εκδηλωση "ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ "


  • Κάνετε login στο σύστημα (εδώ.), εάν δεν έχετε κάνει ήδη εγγραφή τότε χρειάζεται να κάνετε, εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο Εγγραφή
  • Αφού γίνει ενεργοποίηση του λογαριασμού σας από το Γρ. Διασύνδεσης, κάνετε Σύνδεση (Αυτό το βήμα είναι για τους Φοιτητές/Απόφοιτους που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημα)
  • Στην συνέχεια από το menu που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας, επιλέγετε ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Δ. και μεταβαίνετε στις εκδηλώσεις του γραφείου διασύνδεσης.
  • Τέλος, επιλέγετε ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ , και εκεί επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε και πατάτε "Δήλωση Συμμετοχής" και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνετε την συμμετοχή σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤO E- CAREER

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ