ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ)

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ)


Η Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει ημέρα καριέρας για τους τελειόφοιτους/απόφοιτους/μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Πληροφορικής και Ψηφιακών Συστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο: careeroffice@unipi.gr
Από: 15/04/2019 10:00
Εώς: 15/04/2019 15:00
Τοποθεσία: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Κεντρικό Κτίριο οδ. Καραολή & Δημητρίου 80 - Αίθουσα Τελετών)

Δηλωση συμμετοχης

εταιρειες που συμμετεχουν στην εκδηλωση

Οδηγιες εγγραφης για την εκδηλωση "ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ)"


  • Κάνετε login στο σύστημα (εδώ.), εάν δεν έχετε κάνει ήδη εγγραφή τότε χρειάζεται να κάνετε, εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο Εγγραφή
  • Αφού γίνει ενεργοποίηση του λογαριασμού σας από το Γρ. Διασύνδεσης, κάνετε Σύνδεση (Αυτό το βήμα είναι για τους Φοιτητές/Απόφοιτους που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημα)
  • Στην συνέχεια από το menu που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας, επιλέγετε ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Δ. και μεταβαίνετε στις εκδηλώσεις του γραφείου διασύνδεσης.
  • Τέλος, επιλέγετε ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) , και εκεί επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε και πατάτε "Δήλωση Συμμετοχής" και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνετε την συμμετοχή σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤO E- CAREER

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ