ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ SUPPORT CENTER ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – LIDL

90

Πάνω από 6.500 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 229 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Support Center Associate για τα καταστήματά μας!

Η θέση

Με βάση σου τη Διεύθυνση των IT Systems, φροντίζεις για τη σωστή λειτουργία, εγκατάσταση και αποκατάσταση των Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών μας. Τα καταστήματά μας – υπάρχοντα και καινούρια – σε ευχαριστούν! Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που θα καλέσουν όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και ψάχνουν λύση!

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Η βάση σου είναι η Διεύθυνση των IT Systemsστα κεντρικά μας γραφεία και η αποστολή σου να υποστηρίζεις (ή καλύτερα να σώζεις!) τα καταστήματά μας όταν τα Πληροφοριακά Συστήματα και Εφαρμογές μας ή ο μηχανογραφικός μας εξοπλισμός αντιμετωπίζουν προβλήματα.
 • Ταμειακές μηχανές και Η/Υ μένουν πάντα ενημερωμένοι γιατί βρίσκεσαι εκεί να εγκαταστήσεις το κατάλληλο Software και Hardware.
 • Στηριζόμαστε σε σένα και για τη σωστή εγκατάσταση του εξοπλισμού μας ενώ ο έλεγχος της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων και ο συντονισμός με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες βρίσκεται στα χέρια σου. Για τα υπάρχοντα αλλά και τα νέα μας καταστήματα ώστε να δουλεύουν όλα ρολόι.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο την Πληροφορική ή την Εφαρμοσμένη Πληροφορική και έχεις ήδη σχετική επαγγελματική εμπειρία (τουλάχιστον 1 χρόνου!).
 • Μιλάς πολύ καλά Αγγλικά.
 • Οι λέξεις Networking και SQL δε σε τρομάζουν: είναι μάλιστα εργαλεία που μπορεί να έχεις χρησιμοποιήσει ήδη στο παρελθόν!
 • Έχεις δίπλωμα Ι.Χ.

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες και είσαι μάστερ στην επικοινωνία. Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες ώστε να είμαστε πάντα διαθέσιμοι να υποστηρίξουμε τα καταστήματά μας- με βάση προγραμματισμό που θα ξέρεις πολλές μέρες πριν. Και φυσικά, χρειαζόμαστε το οργανωτικό μυαλό σου, το πάθος σου για τη λεπτομέρεια την ικανότητά σου να πετυχαίνεις πάντα τον επόμενο στόχο σου.

 

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

 • Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.210€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 1.680€ μικτά.
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 μήνα: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Υπάλληλος Support Center καταστημάτων, Σίνδος Θεσσαλονίκης