ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ TΟΜΕΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – LIDL

64

Πάνω από 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Ψάχνουμε Υπάλληλο στον Τομέα Πωλήσεων!

Η θέση

Με πεδίο δράσης σου τον Τομέα Πωλήσεων, είτε πρόκειται για την επόμενή μας συνάντηση, το επόμενο κείμενο που χρειαζόμαστε ή το συντονισμό των projects μας, είσαι πάντα εκεί. Σου αρέσει η οργάνωση και το ξέρουμε!

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Η έδρα σου είναι ο Τομέας Πωλήσεων και η λίστα σου περιλαμβάνει οργάνωση ταξιδιών και συναντήσεων, παρουσιάσεις, καθημερινό σχεδιασμό.
 • Καινούρια κείμενα και οδηγίες; Νέο stand ή νέες βιοδιασπώμενες σακούλες; Είσαι το πρόσωπο θα φροντίσει όλα μας τα καταστήματα να είναι ενημερωμένα και για κάθε αλλαγή, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη.
 • Ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω σου όταν πρόκειται για τον συντονισμό των projects μας ή την επικοινωνία μας με Περιφέρειες και Καταστήματα.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο τα Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Πληροφορική
 • Αν έχεις και σχετική εμπειρία μιλάμε για άλλο level!
 • Μιλάς πολύ πολύ καλά Γερμανικά. Ιδανικά και Αγγλικά.
 • Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα (κυρίως το Excel).

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις και σου αρέσει να δουλεύεις με ομάδες. Είσαι μάστερ στην επικοινωνία, χρειαζόμαστε το οργανωτικό μυαλό σου και την προσοχή σου στη λεπτομέρεια.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω.

 • Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.000€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 3 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 1.250€ μικτά.
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 2 μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση: Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ