#REMAX
Αρχική Αυτοματοποιημένα τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επιλογής Προσωπικού

Αυτοματοποιημένα τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επιλογής Προσωπικού

Αυτοματοποιημένα τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

-Profiler (Τεστ Χαρακτηριστικών Προσωπικότητας) και
-Jackson Vocational Interest Survey (Ερωτηματολόγιο Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων)

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία Orientum, παρέχει δωρεάν και για ερευνητικούς σκοπούς, τη δυνατότητα χρήσης του τεστ Profiler και του τεστ Jackson Vocational Interest Survey – Greek Version (JVIS) για όσους επιθυμούν να διερευνήσουν εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά τους.
Πληροφορίες στο 210 414 2562 και συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.Εάν ενδιαφέρεστε να συμπληρώσετε κάποιο ή και τα δύο από το παραπάνω τεστ μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο Διασύνδεσης και να συμπληρώσετε το τεστ ηλεκτρονικά (πάντα δωρεάν και πάντα κατόπιν ραντεβού).

Περισσότερες πληροφορίες για το Profiler και Jackson Vocational Interest Survey εδώ.

-Career Tests for Economists

Εάν ενδιαφέρεστε να συμπληρώσετε ένα σύγχρονο, αυτοματοποιημένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και να λάβετε μια συνολική προσωπική έκθεση προσαρμοσμένη στα δικά σας χαρακτηριστικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο Διασύνδεσης και να συμπληρώσετε το τεστ ηλεκτρονικά (πάντα δωρεάν και πάντα κατόπιν ραντεβού).

Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στην προσπάθειά του να προετοιμάσει και να στηρίξει το σύγχρονο φοιτητή και απόφοιτο στην ένταξή του στην αγορά εργασίας, παρέχει δωρεάν και για σκοπούς εξάσκησης, σε συνεργασία με την εταιρεία Randstad, τη δυνατότητα χρήσης δύο τεστ επιλογής προσωπικού.

Πρόκειται για ένα τεστ αξιολόγησης αριθμητικού συλλογισμού και ένα τεστ αξιολόγησης γλωσσικού συλλογισμού (αγγλικής γλώσσας). Όσοι επιθυμούν να διερευνήσουν σε ποιο επίπεδο έχουν τις συγκεκριμένες ικανότητες και να εξοικειωθούν με τη συγκεκριμένη διαδικασία επιλογής προσωπικού μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά κάποιο ή και τα δύο από τα παραπάνω τεστ στο Γραφείο Διασύνδεσης (πάντα δωρεάν και πάντα κατόπιν ραντεβού).Πληροφορίες στο 210 414 2562 και μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Latest News

SPECIAL SCIENTIST FOR RESEARCH – RESEARCH ENGINEER – KIOS

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

JUNIOR IT OFFICER – TSAKOS SHIPPING AND TRADING S.A.

LINUX ADMINISTRATOR (M/F/D) – DTS

FOLLOW US

1,452ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
49ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής