Το This is Athens, ο επίσημος οδηγός πόλης του Δήμου Αθηναίων,  ανακοινώνει την έναρξη του νέου προγράμματος Εθελοντισμού “This is My Athens” και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Σκοπός του νέου αυτού προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντικά στην πόλη μας, με βάση τη διάθεση, το χρόνο και τις δεξιότητές τους, σε ειδικά διαμορφωμένα «περίπτερα» τουριστικών πληροφοριών τοποθετημένα σε κεντρικά σημεία στην πόλη της Αθήνας κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου (Μάιος 2017-Οκτώβριος 2017).

Οι εθελοντές μας θα έχουν την ευκαιρία στο τέλος του προγράμματος να αποκτήσουν 6μηνη έμμισθη πρακτική άσκηση στον τομέα του τουρισμού, εμπειρία και την οποία μπορούν να αξιοποιήσουν αργότερα, να γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμμα “This is My Athens” και για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.ethelon.org/thisisathens/ ή να απευθυνθείτε και στο email thisisathens@ethelon.org .

 

Το πρόγραμμα “This is My Athens” υλοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων (με την αποκλειστική δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας – Τhe Hellenic Initiative) την AEGEAN και το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ethelon.