Στέλεχος Υποστήριξης Εμπορικο-Λογιστικών εφαρμογών  (Ref.cssa-u)
Αθήνα

Η Data Communication συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών με αντικείμενο τη παροχή επιχειρησιακού λογισμικού, περιλαμβάνοντας ευρεία γκάμα ERP, CRM και HRM λύσεων, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία από το 1987.

Η στρατηγική μας σχέση με τη Microsoft έχει επισφραγιστεί από το 2006 με τη πιστοποίησή μας ως Microsoft Gold Partner. Έχουμε επανειλημμένως αναγνωριστεί στα Διεθνή Συνέδρια της Microsoft για την ισχυρή επιχειρηματική απόδοση και την αφοσίωσή μας στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων βάσει των διαφοροποιημένων αναγκών των πελατών μας ενώ έχουμε τιμηθεί με την υψηλότατη πιστοποίηση “Certified for Microsoft Dynamics (CFMD)” για το Innovera ERP, την ελληνική έκδοση του Microsoft Dynamics NAV.

Η ομάδα μας αποτελείται από 120 έμπειρα στελέχη που απασχολούνται στα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα και στα δύο υποκαταστήματά μας σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Έχουμε λάβει με υπερηφάνεια τις 5 διακρίσεις μας από το Great Place to Work Institute ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα και την 1η μας διάκριση στα Best Workplaces Europe to 2016, που υπογραμμίζουν την επένδυση στους ανθρώπους μας, την έμπνευσή μας από εκείνους και την ομαδική προσπάθεια όλων μας με στόχο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βελτιστοποιώντας την ικανοποίηση των πελατών μας.

Σκοπός

H Data Communication, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της, αναζητά για τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, ένα Στέλεχος Υποστήριξης Εμπορικο-Λογιστικών εφαρμογών.

Το Στέλεχος Υποστήριξης Εμπορικο-Λογιστικών εφαρμογών θα ενταχθεί, στη βραβευμένη για την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης της Data Communication και θα εξειδικευτεί στον παρακάτω τομέα – εφαρμογή:

Εμπορική διαχείριση & Γενική Λογιστική (εφαρμογή WinEra ERP)

Αρμοδιότητες

·         Παρουσίαση, ανάλυση και επεξήγηση όλου του φάσματος της εφαρμογής στους πελάτες της εταιρίας (τηλεφωνικά, on line ή απευθείας στην έδρα τους).

·         Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και υποστήριξης σε όλα τα στάδια ενός έργου εγκατάστασης.

·         Συγκέντρωση και ανάλυση των δεδομένων των αναγκών του πελάτη

·         Εγκατάσταση, παραμετροποίηση της εφαρμογής καθώς και εκπαίδευση των χρηστών.

·         Διαχείριση ερωτημάτων και παραπόνων πελατών.

Ένα αρχικό αλλά και συνεχές εκτεταμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται προκειμένου να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Προσόντα

·         2-3 χρόνια εμπειρία σε Εμπορική Διαχείριση & Γενική Λογιστική

·         Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση Υποστήριξης εμπορικολογιστικών εφαρμογών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

·         Πολύ καλή γνώση μηχανογραφημένης λογιστικής

·         Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ στη Λογιστική

·         Γνώση βάσεων δεδομένων MS SQL

·         Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες

·         Πελατοκεντρική αντίληψη

Προσφέρουμε

·         Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

·         Εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον (5 εθνικές διακρίσεις & 1 ευρωπαϊκή στον διαγωνισμό Best Workplaces)

·         Συνεχή εκπαίδευση

·         Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο e-mail: jobs@datacomm.gr, (αναγράφοντας τον κωδικό θέσης: cssau)