Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Leadership του Επιμελητηρίου έχει εκπονήσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα από εκδηλώσεις με το γενικό τίτλο LEADERSHIP FORUMS, οι οποίες απευθύνονται σε νέους ηλικίας από 17 – 25 ετών, (δηλαδή μαθητές τελευταίας τάξης Λυκείου και φοιτητές). Ήδη μέσα στο 2014, 2015 και 2016 έχουν πραγματοποιηθεί 5 εκδηλώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση νέων από εκπαιδευτικά Ιδρύματα δημόσια και ιδιωτικά.

 

Η δεύτερη εκδήλωση του νέου κύκλου με τίτλο LEADERSHIP FORUM: “ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, ώρα 17.00, στις εγκαταστάσεις των Fridays, στην Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.

 

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Σίμος Αναστασόπουλος κρίνοντας απαραίτητη τη διασύνδεση της εκπαίδευσης των νέων ανθρώπων με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα, προσφέρει στο UNIVERSITY OF PIRAEUS, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την  εκδήλωση 10 άτομα (επίλεκτοι φοιτητές ηλικίας έως 25  ετών), συνοδευόμενοι από ένα καθηγητή.

Δηλώσεις συμμετοχής εώς τις 18/10/2016 στο e-mail: gdiasyn@unipi.gr