Εάν αναζητάτε μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα στον τομέα των πωλήσεων, το Παραγωγικό Δίκτυο που συνεργάζεται με την Εθνική Ασφαλιστική είναι εδώ για να σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και αναγνώριση.

Η ιστορία και η αξιοπιστία του ονόματος της Εθνικής Ασφαλιστικής, το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, τα προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και η ποιότητα των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες σας, είναι τα συστατικά που μπορούν να εξασφαλίσουν τη δική σας επιτυχία.

Ελάτε να “χτίσουμε” μαζί μία επιτυχημένη σταδιοδρομία ασφαλιστικού συμβούλου και να μοιραστούμε τα προνόμια και τις δυνατότητες της πρώτης Ασφαλιστικής Εταιρείας και του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.

Παρακαλούμε στείλτε μας e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Αθήνα, την Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά στη διεύθυνση: (xaralampia10@gmail.com ή ea.patra8770@insurance.nbg.gr) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6976636486 (κα Αρμπουνιώτη Χαραλαμπία).